چه گیاهی برای استفاده در آشپزی مناسب است

خلاصه
1404/08/17

گیاهان زیادی هستند که برای استفاده در آشپزی مناسب هستند و هر کدام طعم و عطر خاص خود را به غذا اضافه می‌کنند. انتخاب گیاه مناسب بستگی به نوع غذا، ذائقه شما و تا حدودی دسترسی به



گیاهان زیادی هستند که برای استفاده در آشپزی مناسب هستند و هر کدام طعم و عطر خاص خود را به غذا اضافه می‌کنند. انتخاب گیاه مناسب بستگی به نوع غذا، ذائقه شما و تا حدودی دسترسی به گیاهان دارد.

**گیاهان رایج و پرکاربرد در آشپزی:**

* **ریحان:** طعم شیرین و تند دارد و در غذاهای ایتالیایی، مدیترانه‌ای و آسیایی کاربرد دارد. برای پاستا، سالاد، سس پستو، سوپ و انواع غذاهای گوشتی و سبزیجات مناسب است.
* **جعفری:** طعم ملایم و تازه دارد و به عنوان طعم دهنده و تزئین در انواع غذاها استفاده می‌شود. در سوپ، سالاد، سس، غذاهای گوشتی، مرغ و ماهی کاربرد دارد.
* **گشنیز:** طعم تند و مرکباتی دارد و در غذاهای مکزیکی، هندی، تایلندی و آسیایی استفاده می‌شود. برای سالسا، کاری، سوپ، خورشت و انواع غذاهای دریایی مناسب است.
* **نعناع:** طعم خنک و شیرین دارد و در نوشیدنی‌ها، دسرها، سالادها و غذاهای خاورمیانه‌ای استفاده می‌شود. برای چای، موهیتو، سالاد میوه، ماست و خیار و خورشت نعناع جعفری مناسب است.
* **رزماری:** طعم قوی و کاجی دارد و در غذاهای مدیترانه‌ای، ایتالیایی و فرانسوی استفاده می‌شود. برای گوشت، مرغ، سیب زمینی، سوپ و سس مناسب است.
* **آویشن:** طعم تند و خاکی دارد و در غذاهای مدیترانه‌ای، فرانسوی و خاورمیانه‌ای استفاده می‌شود. برای گوشت، مرغ، سوپ، سس و سبزیجات پخته مناسب است.
* **پونه کوهی (اورگانو):** طعم قوی و تند دارد و در غذاهای ایتالیایی، یونانی و مکزیکی استفاده می‌شود. برای پیتزا، پاستا، سس گوجه فرنگی، گوشت و سبزیجات پخته مناسب است.
* **ترخون:** طعم شیرین و کمی تلخ دارد و در غذاهای فرانسوی استفاده می‌شود. برای مرغ، ماهی، تخم مرغ، سس و سالاد مناسب است.
* **مرزنجوش:** طعم شیرین و ملایم دارد و در غذاهای اروپایی و خاورمیانه‌ای استفاده می‌شود. برای گوشت، مرغ، سوپ، سس و سبزیجات پخته مناسب است.
* **شوید:** طعم ملایم و کمی تند دارد و در غذاهای اسکاندیناوی، اروپای شرقی و خاورمیانه‌ای استفاده می‌شود. برای ماهی، خیارشور، ماست، سس و تخم مرغ مناسب است.
* **سیر:** طعم تند و قوی دارد و در اکثر غذاها به عنوان طعم دهنده استفاده می‌شود. برای سوپ، سس، گوشت، مرغ، سبزیجات پخته و انواع غذاهای آسیایی مناسب است.
* **پیازچه:** طعم ملایم و کمی تند دارد و در انواع غذاها به عنوان طعم دهنده و تزئین استفاده می‌شود. برای سالاد، سوپ، سس، تخم مرغ و غذاهای آسیایی مناسب است.

**نکات مهم در استفاده از گیاهان:**

* **تازگی:** گیاهان تازه عطر و طعم بهتری دارند.
* **زمان اضافه کردن:**
بهترین فروشندگان گل و گیاه به ترتیب ستاره در سایت گل و گیاه تک
فروشگاه گل و گیاه
گلخانه 187
رشت
09111364945
فروشگاه گل و گیاه
انواع گل و نهال گرمسیری
بندر عباس
09176326924
فروشگاه گل و گیاه
کاکتوس های رنگی سایز ۸ (تکی و عمده)
کرمانشاه
09183297089
فروشگاه گل و گیاه
سانسوریا شمشیری ابلق
کرمان
09216370239
فروشگاه گل و گیاه
فیکوس پتوس شمعدونی و ...
قزوین
09193879503
فروشگاه گل و گیاه
گل نرگس با کیفیت و قیمت عمده
شیراز
09175027225


اگر شما هم به کار خرید و فروش گل و گیاه فعالیت دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «گل و گیاه تک» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان گل و گیاه به ترتیب ستاره در سایت گل و گیاه تک
09111364945 (رشت)
09176326924 (بندر عباس)
09216370239 (کرمان )
09386256550 (اهواز )
09157954498 (بجنورد )
09305264873 (بیرجند )
09301661346 (شهرکرد)
09147820702 (ارومیه)
09143475125 (ارومیه)
09143321492 (تبریز)
09385148772 (تهران)
09363893889 (تهران)
09128556132 (زرندیه )
09300275401 (ماهدشت)
09175943767 (بندر گناوه)
09187632796 (محلات)
09109562127 (رودسر )
09394917124 (آمل )
09193157908 (کرج)
09129723472 (ورامین)
09217192087 (لنگرود )
09100611208 (تهران)
09357961137 (اصفهان)
09127128034 (تنکابن )
09028969328 (ورامین)
09376869020 (چالوس )